Concurs: Castiga numarul 29 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1300 Break

Oct 24th, 2012 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 29 din colectia Masini de Legenda va ofera posibilitatea sa castigati o macheta extrem de frumoasa a unei Dacii 1300 Break si revista Masini de Legenda aferenta.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza cu Dacia 1300 break postata pe Facebook cu mesajul „Particip la concursul cu machete!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Dacia 1300 Break pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 700-1000. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana. Un singur numar per utilizator.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 31 octombrie 2012 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 5 al revistei Masini de Legenda - Dacia 1100
Concurs: Castiga numarul 13 al revistei Masini de Legenda – GAZ M20 Pobeda
Concurs: Castiga numarul 24 al revistei Masini de Legenda – Tatra 630-1

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , ,

4 Comments to “Concurs: Castiga numarul 29 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1300 Break”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto […]

  2. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto […]

  3. muschiuletz spune:

    am vazut astazi la un chiosc de ziare in treacat (fara sa intreb sau sa ma uit mai atent la ele), doua machete reprezentand fidel un Bmw seria 1 si un Dacia Logan la o scara mult mai mare decat colectia „Masini de legenda” cu portierele deschise pentru BMW pe soclu negru si in sticla sau plastic dur transparent… Bmw era de culoare rosie si Loganul argintiu… un am observat nici o carticica atasata… stiti ceva de aceasta presupusa colectie (sunt din Targoviste)

  4. vladi spune:

    Ce Romani meseriasi.

Leave a Comment