Concurs: Castiga numarul 26 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1410 Sport

Sep 12th, 2012 | By | Category: ConcursIn cadrul concursului 26 din revista Masini de Legenda aveti posibilitatea sa castigati o macheta a unei frumoase Dacia 1410 Sport si revista Masini de Legenda aferenta.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share/Distribuie and Like pe Facebook la poza postata pe Facebook cu mesajul „Particip la Concurs!”
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul pozei cu Dacia 1410 Sport pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld), in care va alegeti un numar aleator intre 300-600. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs si au distribuit/share poza respectiva! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 19 septembrie 2012 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga nr 6 al revistei Masini de Legenda - Wartburg 312
Concurs: Castiga numarul 21 al revistei Masini de Legenda - Dacia 1309
Concurs: Castiga numarul 49 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1320

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Comments to “Concurs: Castiga numarul 26 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1410 Sport”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto Dacia 1410 Sport […]

  2. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Galerie foto Dacia 1410 Sport […]

Leave a Comment