Concurs: Castiga numarul 23 al revistei Masini de Legenda – Volga M22

Aug 1st, 2012 | By | Category: ConcursIn cadrul concursului 23 din revista Masini de Legenda aveti posibilitatea castigarii unei machete GAZ M22 Volga si a revistei Masini de Legenda aferente.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share and Like pe Facebook la acest concurs(butonul din stanga)…
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul concursului pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld/187615064619007), in care va alegeti un numar aleator intre 200-400. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 8 august 2012 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 12 al revistei Masini de Legenda - Wartburg 353
Concurs: Castiga numarul 42 al revistei Masini de Legenda – GAZ M24 Volga
Concurs: Castiga numarul 49 al revistei Masini de Legenda – Dacia 1320

Comments

comments

Tags: , , , , , , , , ,

3 Comments to “Concurs: Castiga numarul 23 al revistei Masini de Legenda – Volga M22”

  1. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Mai multe poze […]

  2. […] Cei ce doresc sa castige o astfel de macheta pot participa la concursul nostru. Mai multe poze aici Tags: colectia, Deagostini, GAZ, M22, masini de legenda, nr 23, […]

Leave a Comment