Masini de Legenda nr. 17 – Rocar TV

Mai 9th, 2012 | By | Category: 1:43, DeAgostini, Ixo/IST, Numere Revista, RocarUna dintre cele mai indragite si fiabile dubite autohtone a fost Rocar TV-12. Produsa la Uzinele Autobuzul din Bucuresti foste Uzinele Tudor Vladimirescu (de aici si denumirea de TV pastrata pana in zilele noastre.)

Aceasta autoutilitara a fost exploatata la maxim de toate firmele de transporturi din tara sau institutiile publice fiind transformata si modificata in zeci de variante.

LE: Urmatorul numar, nr 18 al revistei va aparea in data de 23/05/2012 si va contine o macheta GAZ 69A. (seamana cu Aro IMS…prea mult)

Asemanatoare:

Masini de Legenda nr. 37 – Volkswagen Käfer
Masini de Legenda nr 50 – Renault 10 Major
Ixo Models: Kit Dacia 1300 la scara 1:8!

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

53 Comments to “Masini de Legenda nr. 17 – Rocar TV”

 1. adnl spune:

  …cica Masini de legenda ar avea 60 de nr in Romania, zic aia de la DeAgostini…nr. 17 nu a aparut in multe judete pt ca nu s-au mai inteles la bani cu aia de la curierat…cam ca antenele cu rds-digi… 😛

  • Bogdan spune:

   Confirm. Am primit un raspuns oficial de la De Agostini ca vor fi in total circa 60 de aparitii. Sper ca vestea sa bucure cat de cat pe toti cei care fac colectie. Sper ca sa voi avea si marcile pe care mi le doresc, aparutr in Rusia si Polonia dar care nu au aparut la noi, precum si Daciile, Aro poate si TV-urile initiale.

 2. Bogdan Uleia spune:

  Va dau o veste care sper sa va faca o cat de mica placere, asa cum mi-a facut si mie. Am primit raspuns de la De Agostini care confirma ca vor fi in total circa 60 de numere. Poate, cine stie, voi obtine macar unele dintre marcile dorite

 3. and_333_and spune:

  Sunt curios daca vor fi si cele doua skoda vechi, lada si dacia breck

 4. Bogdan spune:

  Cer scuze pentru repetarea mesajului. Probail ca am avut probleme cu reteaua care nu mi-a afisat primul mesaj. N-am putu totusi sa ma abtin de a transmite vestea buna. Pentru machetele Skoda stiu ca exista un fel de copyright asa ca probail sansele sunt putine. Si eu as vrea o Felicie, o Octavie (variantele vechi) o 1000 MB, o 100 s de exemplu.

 5. and_333_and spune:

  La 1000 MB, o 100 s ma refeream ca modelele noi le putem lua din magazine gen cora la maxim 20 lei tot la scara 1:43. Oricum sper sa apara.

 6. GEORGE RUSU spune:

  Mihai am o intrebare pentru tine … esti cretin?

  • Law spune:

   restul comentariilor ti-au fost sterse.

   Daca nu-ti corectezi limbajul si incerci sa nu mai jignesti alte persoane vei fi bannat de pe acest site.

   Cu respect
   Admin

 7. gabriel_1988 spune:

  salutari prieteni deci cei de la deagostini ar avea o vanzare exceptionala daca ar face masinile noastre romanesti utilitare si ar fi bine venita si o colectie de autocamioane romanesti gen SR CARPATI, BUCEAGUL, SI ROMAN DIESEL, observ ca sa cam exagerat cu aceasta colectie naspeturi sunt unele sincer va spun! salutari pasionatior de masini comuniste!

 8. andi spune:

  Super este aceasta macheta pe care am cumparat-o de Ziua Europei.Culoarea galbena la aceasta autoutilitara este aurie ca raza de soare si imi place mult aceasta macheta in colectie.Lampile din spate seamana cu cele de pe Aro 240 din nr.2 si Dacia 1309 din nr.21,dar si la Dacia break pe care o doresc mult in colectie.Pe langa aceasta autoutilitara de colectie imi mai trebuie Nysa n59 din Polonia si Barkas b1000 din Germania de Est care sunt ultimele din colectie pe care mi le trebuie neaparat.Sper sa nu imi bage Rocar Tv 14 f si Rocar Tv 15 f in colectie care sunt o prostie.

Leave a Comment