Concurs: Castiga numarul 17 al revistei Masini de Legenda – Rocar TV

Mai 9th, 2012 | By | Category: ConcursConcursul cu numarul 17 pe care il asteptat de mult a demarat si ofera posibilitatea castigarii unei machete dragi mie si multor alti romani – Rocar TV, impreuna cu revista numarul 17 din Masini de Legenda.

Ce trebuie sa faceti?

1. – Share and Like pe Facebook la acest concurs(butonul din stanga)…
2. – adaugati un comentariu pe Facebook – in dreptul concursului pe pagina AutosWorld (http://www.facebook.com/pages/Autosworld/187615064619007), in care va alegeti un numar aleator intre 1-200. Daca un numar a fost deja ales, nu mai poate fi luat de o alta persoana.

Obs: Vor fi luate in considerare doar persoanele de pe facebook ce comenteaza la link-ul cu concurs! In traducere, acest concurs este exclusiv pe Facebook! pentru a elimina dublele participari si suspiciunile asupra castigatorilor.

PS: Termenul limita de participare este pana pe 16 mai 2012 – inclusiv (adica fix o saptamana), castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul va fi trimis prin Posta Romana – taxele fiind suportate de AutosWorld.

Bafta tuturor colectionarilor!

Asemanatoare:

Concurs: Castiga numarul 15 al revistei Masini de Legenda - Trabant P50
Concurs: Castiga numarul 27 al revistei Masini de Legenda – Fiat Polski 125p
Concurs: Castiga numarul 56 al revistei Masini de Legenda – Mercedes W115

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

8 Comments to “Concurs: Castiga numarul 17 al revistei Masini de Legenda – Rocar TV”

  1. ionut rock spune:

    ai gresit ai scris pana pe 23 mai (adica fix o saptamana ) dar este pana pe 16 mai (fix o saptamana) pe 23 apare next number

  2. radu spune:

    79 superrrr

  3. Traian spune:

    E deja 19 frate nu mai faceti si voi extragerea aia ???

Leave a Comment