Reviste Masini de Legenda victima propriului succes?!

Ian 23rd, 2012 | By | Category: Colectia Masini de Legenda - DeagostiniColectia Masini de Legenda
Se pare ca aceasta colectie de reviste Masini de Legenda (mai mult machetele in sine) sunt extrem de mult apreciate in tara noastra, devenind in doar cateva luni un atat de mare succes incat au depasit asteptarile producatorilor (DeAgostini).

La ei pe site nu mai functioneaza link-ul de abonare, adica nu se mai poate abona nimeni. Fericiti cei ce deja s-au abonat deja.:)

In urma unui mail trimis la ei pentru detalii s-a primit raspunsul de mai jos:

Buna ziua,

Va informam ca abonamente nu se mai pot inregistra.

Va informam ca nu detinem un index decat pentru numarul viitor, si anume, la numarul 10 va aparea Moskvitch 408.

Va multumim si va dorim o zi placuta!

In minte imi vin cateva cauze pentru care nu se mai pot face abonamente la revista Masini de Legenda.

a) Au ajuns la un asemenea succes incat nu mai pot sa onoreze noi abonamente, depasind plafonul de abonamente previzionat. Lucru bun pentru noi, pentru ca o sa fie mai multe masini in colectie

b) Deoarece multi dintre abonati se plang de calitatea machetelor si renunta la abonament, pentru a si le cumpara direct de la chioscurile de ziare.

c) Posibil sa nu aiba vanzarile asteptate, si in viitorul apropiat sa opreasca comercializarea colectie, iar atunci nu-si mai au rostul noi abonamente! Lucru foarte urat pentru noi cei ce le colectionam.

d) Asteapta sa creasca productivitatea micilor chinezi, pentru a face fata cererii din Romania!

e) Poate doresc sa reduca numarul de machete de la chioscuri, pentru a suplimenta pe cele de la abonamente.

PS: Eu personal am ales sa-mi iau masinutele direct de la chiosc, doar pentru faptul ca pot sa le verific personal de defecte de fabricatie!

Voi ce credeti, de ce s-a oprit abonarea la aceasta revista …de succes (zic eu)? Daca aveti informatii noi, nu exitati sa ni le impartasiti!

Asemanatoare:

Propunere Deagostini pentru a introduce in colectie: Rocar, Dacia Estafette, Multicar...
Comunicat: Deagostini returneaza banii de taxe postale pentru vitrine.
Modificare pret pentru revistele Masini de Legenda

Comments

comments

Tags: , , , , , ,

6 Comments to “Reviste Masini de Legenda victima propriului succes?!”

 1. dpd spune:

  ar face bani ” multi ” daca ar scoate toate masinile dacia care au fost facute 🙂
  gen nova, solenza.., sport , md87..

  • admin spune:

   nu e exclus….oricum prevazut mai sunt si 1310 si oltcit, dar nu se stie in ce numere.

   Cat despre restul, putin probabil sa apara masini facute peste anii ’90.

 2. andi spune:

  Imi place colectia Masini de legenda de la Deagostini care contine masini doar din Europa de Est care sunt foarte mult apreciate de mine si are in total 60 de numere pe care le iau pentru mine.Perioada de aparitie a colectiei mele este pe data de 29 septembrie 2011 pana pe data de 1 ianuarie 2014.In aceasta colectie vor fi masini romanesti,masini din Germania de est,masini rusesti,masini cehoslovace,masini poloneze si masini ucrainiene.Marcile de automobile din Europa de Est incluse in colectie pe care le cunosc sunt :Dacia,Aro,Trabant,Gaz,Wartburg,Lada,Zil(Zis),Moskvitch,Oltcit,Rocar,Tatra,Warszawa,Polonez,Uaz,Luaz,Zaz,Nysa,Barkas.Sunt bucuros pentru aceasta colectie de machete frumoase din Europa de Est.Masini care imi plac mult in colectie sunt cele in versiunea sedan,break(un pic),dar cele care nu imi plac in colectie sunt cele in versiunea cabrio,pick-up,decapotabila,sport,autoutilitara,camion,van.O sa fie interesanta masina din Polonia Warszawa 223/203 in colectia mea la nr.25,dar in luna septembrie o sa imi placa si Dacia 1410 Sport la nr.26.Felicitari pentru lansarea acestei colectii grozave.Va multumesc.

 3. vali spune:

  cea mai faina colectie de la Deagostini

 4. albert spune:

  SALUT! –” autrecut vremurile cind ne ingramadeam ,sa facem abonamente, sa dam ciubuc la chioscul de ziare,sa ne asiguram de nr. revistei si machete. cel putin la cele romanesti.! deagostini masini de legenda, si celelate reviste scoase de ei. NU SE MAI VIND.! STAU IN VITRINA CHIOSCURILOR DE ZIARE PRAFUIE.. MOTIVUL ! -iL STIM CU TOTII , NE-AM LOVIT SI NE LOVIM DE ELE:1 -PRET,CALITATE.,ATIT LA REVISTE,CIT SI LA MACHETE( OGLINZI ,FARURI, ROTI,STERGATOARE,NUMERE INM. CAZUTE, DIN CUTIE.SAU LIPSA.VOPSEA, NEFINISARI, NR. INMATRICULARE STRAINE,ETC. PE DEASUPRA, LA ABONAMENT O PRIMEAM CU MARE INTIRZIERE. TRIMETEAM RETUR,FIIND CU DEFECTE,SI NU AM MAI PRIMIT NIMIC! MACAR BANII PE REVISTA.AM ASTEPTAT CADORILE, BRELOCUL CU DACIA. NU AM PRIT, VITRINA AM PRIMIT-O SPARTA. SI AM MAI SI PLATIT LA POSTA!. SA-MI FAC TIMP SA DEPUN O PLINGERE LA O.P.C. SI SA MA TIN DE CAPUL LOR. . CU HAHALERELE de manageri,economic,si de distributie.. Am renuntat la abonament si sa mai cumpar machetele de la nr. 36 care s-a scumpit.. AU APARUT DOUA REVISTE CU MACHETE LUCRATE ATENT INGRIJIT SI MAI IEFTINE. AM SA LE DAU NUMELE,CHIAR DACA SE VOR ISCA DISCUTII „1-COLECTIA FERRARI”,SI”2- RETROAUTO ROMANIA.” AMBELE REVISTE AU SCOS CITE 2 NUMERE.(1) FERRARI360 MODENA,FERRARI FXX.(2) DACIA 1320, DACIA1325.

Leave a Comment