Nr 3. Masini de Legenda – Trabant 601

Oct 26th, 2011 | By | Category: 1:43, DeAgostini, Ixo/IST, Numere Revista, TrabantCel de-al treilea numar al revistei Masini de Legenda ne incanta cu o alta masina de istorie ce se gasea pe drumurile romanesti, Trabantul.

Istorie Trabant

Stiu multi inca zambesc si rad cand isi aduc aminte de masina germana de „carton”, cu motor in 2 cilindri cat o mobra, ce mergea cu absolut orice tip de combustibil, chiar si cu alcool. Insa Trabant a fost un automobil de succes ce s-a vandut in peste 3 milioane de exemplare, iar lista de asteptare ajunsese si la 15 ani!!!

Trabant este un automobil produs in fosta Germanie de Est (DDR) la uzinele VEB Sachsenring Automobilwerke din Zwickau. Trabant 601 este al doilea model, intrat in productie in anul 1963, isna cu mici modificari fata de modelul precedent.

Numele sau „Trabant” inseamna „satelit”, si a fost ales in 1957, anul lansarii primului satelit artificial, Sputnik.

Urmatorul numar al revistei va apare pe 9 noiembrie si va include GAZ Volga M-21.

Daca vrei sa primesti gratis o macheta Trabant 601 cu un singur click, inscrie-te in concursul nostru, e simplu.

Info: Mai mute poze si in filmulet Video o sa apara in weekend!

[Galerie Foto]

Asemanatoare:

Dacia Logan Ambulanta Romania – Eligor, scara 1:43
Masini de Legenda nr 51 – Volkswagen Golf I JGL
Masini de Legenda nr 56 – Mercedes W115

Comments

comments

Tags: , , , , , , , ,

3 Comments to “Nr 3. Masini de Legenda – Trabant 601”

  1. […] modificari nici la exterior si nici la interior. Dupa 8 ani de productie a lasat loc legendarului Trabant 601 care s-a fabricat pana in anii 90 in peste 3 milioane de […]

  2. andi spune:

    E super aceasta masina din Germania de est si chiar am vazut asa ceva prim Romania.Aceasta masina am intalnit-o si in Unguru Bulan care este audio cu Fratzica si am intalnit-o si in Luzarii de pe Electrolizei.

Leave a Comment